...

Cijena

24 KM

Lokacija

Mostar

Stanje

Novo

Objavljeno

Prije 331 dana

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal
Dostava putem pošte je dostupna za ovaj artikal

Detaljani opis


Preparat za Kandidu

Dr Gabriels Eliminator Gljivica Kandide je najbolji prirodni preparat za prirodno liječenje bakterije candide. Garantovano uklanjanje bakterije u roku od samo nekoliko dana. Eliminator gljivica kandide za vaše prirodno zdravlje i ljepotu. Garancija zadovoljstva. Garancija kvalitete. Garancija povrata novca. Dostava poštom na adresu.

Riješite se kandide, obilnog bijelog pranja i upale za samo 14 dana
uz pomoć ovog prirodnog preparata…

Eliminator Gljivica Kandide Bakterija Candida Simptomi Liječenje Prirodni Lijekovi Dr GabrielsEliminator Gljivica Kandide Bakterija Candida Simptomi Liječenje Prirodni Lijekovi Dr Gabriels

Imate li ove simptome:
• Osjećaj Nelagode i Svrabeža u Intimnom Dijelu Tijela
• Neugodni Vaginalni Iscjedak
• Osjećaj Peckanja pri Mokrenju
• Intenzivnu Želju za Slatkišima, Šećerom i Pecivom

Ako odgovorite DA na ova pitanja, vrlo je vjerovatno da imate problem sa kandidom. Ako je tako, onda nastavite čitati…

Najčešća pitanja u vezi sa kandidom
Kako se dobija kandida? Je li gljivica kandida opasna? Da li je gljivica kandida zarazna? Kako liječiti kandidu? Šta je kandidijaza? Je li gljivica kandida prenosiva? Kako se prenosi kandida? Može li se koristiti soda bikarbona protiv kandide? Koji je prirodni lijek za kandidu u crijevima? Koja je najbolja dijeta protiv kandide? Kako se radi candida test? Kako raditi čišćenje od kandide? Koji je najbolji čaj za kandidu? Koji je najbolji način za liječenje kandide? Koja je najbolja antikandida dijeta?

Veliki broj pojmova koje čitaoci pretražuju na netu, tražeći rješenje u borbi protiv ove bakterije su najbolji pokazatelj zastupljenosti iste u našem svakodnevnom životu. Ovo su samo neki od njih: bakterija candida, gljivica candida, kandida bakterija, simptomi kandide, liječenje kandide, liječenje candide, lijek protiv kandide, candida liječenje, prirodno liječenje kandide, kandida u crijevima, bakterija candida na jeziku, bakterija candida u trudnoći, oralna kandida, ishrana protiv kandide, sistemska kandida, candida gljivice u stolici, kandida na polnom organu, kandida kod beba, kandidijaza liječenje kandide, kandida u plućima, liječenje kandide kod muškaraca, candida gljivična infekcija kod žena, candida albicans, bakterija candida dijeta, gljivica kandida recepti….

Želite li jednostavno rješenje?

Garancija povrata novca
Ako ne budete zadovoljni sa rezultatima, ako ne budete imali koristi ili Vam bude gubljenje vremena, u potpunosti ćemo Vam vratiti Vaš novac i zahvaliti Vam se što ste nam dovoljno vjerovali da probate ovaj proizvod.

Ovo možete očekivati u roku od 14 dana redovne upotrebe:
• Osjećaj Nelagode i Svrabeža u Intimnom Dijelu Tijela…NESTAO!!!*
• Neugodni Vaginalni Iscjedak…NESTAO!!!*
• Osjećaj Peckanja pri Mokrenju…NESTAO!!!*
• Intenzivna Želja za Slatkišima, Šećerom i Pecivom…NESTALA!!!*

*Ove tvrdnje nisu evaluirane od EFSA. Ovaj proizvod nema karakter niti namjeru da dijagnozira, tretira, liječi ili preventira bilo koju bolest ili stanje.

Šta je to Kandida?
To je u stvari vrlo mala gljivica koja normalno i tiho živi u Vašem i mom stomaku obavljajući svoj posao, i koju stalno nadziru milijarde „dobrih“ bakterija. Možete to zamisliti kao fudbalsko igralište gdje na jednoj strani imate tim školske djece, a sa druge profesionalni fudbalski tim.

Sada, ako nekako „izbacite“ profesionalne igrače, tim školske djece neće imati problema da preuzme kontrolu nad čitavim igralištem. A u normalnom slučaju ne bi bili u stanju ni da dodirnu loptu, a kamoli da daju gol – a sada kontroliraju sve i igraju bez pravila!

Upravo je to jednostavan opis onoga šta se desi u Vašem intimnom dijelu tijela i stomaku. Ove „loše“ gljivice igraju najbolju utakmicu ikada, stalno se razmnožavaju i šire po svim dijelovima Vašeg tijela! Krajnji rezultat je da osjećate nelagodu i svrabež.

Možete živjeti s njom. Možete se čak i nositi sa ovim. Vjerovatno imate uspone i padove u toku mjeseca, a da ne znate šta je okidač posebno lošim intervalima u mjesecu. Da, upravo mislim na one dane i na one trenutke kada svrabež i peckanje postaju grozni i još se budite sa nelagodnim „bijelim pranjem“.

To su oni dani kada ste vjerovatno odlazili doktoru, a iza toga, opet isto… Sigurno nije bilo lijepo iskustvo. Ova pojava je jako česta, a naučnici kažu da 2 od 3 žene pate od ovog stanja!

Kakvi su drugi simptomi kandide?
Strastvena želja za slatkom! Također i želja za hranom kao što su peciva, tjestenina i krompir. Jer, škrob je tijelu isto kao šećer. A ovi mali loši momci baš vole šećer. Iako su veličinom vrlo mali, vrlo su inteligentni. Dovoljno su inteligentni da pošalju signale Vašem mozgu da osjetite želju za slatkom ili hranom bogatu škrobom. I još ako prirodno mnogo volite slatko ili hranu bogatu škrobom – BINGO! To je brak iz raja za ove candida gljivice, a za Vas je živi PAKAO!

Zašto se kandida uvijek vraća?
Ovo je obično uzrokovano kombinacijom oslabljenog imunog sistema i ishrane bogate slatkišima, šećerima i škrobom. Oslabljeni imuni sistem je najčešće uzrokovan prekomjernom upotrebom antibiotika (Penbritin, Baktrim, Garamycin, Zinnat, Klinamicin, Amoxil, Xiclav, Citeral, itd), koji ubijaju „dobre“ bakterije a koje drže kandidu pod kontrolom u normalnim okolnostima. Kontracepcijske tablete na bazi umjetnog progesterona su također veliki faktor, kao i utjecaj žive koja se nalazi u srebrnim plombama. Sve to pomaže kandidi da se razvija i živi u drugim dijelovima tijela.

Da bi se riješili vaginalne infekcije, trebate tretirati njen uzrok. Korijen problema. Svi znamo šta je vaginalna infekcija ili osip uzrokovan pelenama. Kupite neki preparat i to vam riješi problem, zar ne? POGREŠNO!

Ovako se tretiraju simptomi, ali, da li ste se ZAISTA riješili infekcije?
Jednostavna je činjenica da se kandide, obilnog sirastog bijelog pranja i vaginalne upale možete u potpunosti rješiti. Možete tretirati uzrok problema i završiti sa time jednom i zauvijek. I to možete uraditi lahko i sigurno u privatnosti svoga doma. Čak i ako su Vam doktori govorili drugačije! Teško za povjerovati, zar ne?

Kako se sama mogu riješiti kandide, obilnog sirastog bijelog pranja i upale?
Ovo je dio sa dobrim vijestima. Specijalno smo razvili Dr Gabriels Eliminator Gljivica Kandide, da sami tretirate kandidu i oralno i eksterno. Eliminator Gljivica Kandide sadrži prirodne i nježne sastojke kao što su kantarionovo ulje, ulje čorokota (čurekota,čurokota,crnog kima), cimetovo ulje, lavandino ulje, ulje origana, ekstrakt propolisa itd., a koje možete uzimati čak i oralno. I da, miriše predivno, ugodan je i nije problematičan za upotrebu. Dodatno ovome MORATE paziti šta jedete i izbaciti slatkiše i hranu bogatu škrobom sve dok se simptomi ne povuku. Također, trebate prestati sa korištenjem kontracepcijskih tableta na bazi umjetnog progesterona.

Vaši simptomi bi se trebali povući nakon 14 dana redovne upotrebe Dr Gabriels Eliminatora Gljivica Kandide. I Vaš partner ga može koristiti, ako sumnja da ima simptome kandide.

Kako mogu biti sigurna da je u pitanju kandida?
Mali kućni test će vam reći da li imate infekciju kandidom ili ne. Da, vrlo je jednostavno:
Čim ustanete ujutro, prije nego operete zube ili jedete, nakupite malo pljuvačke u ustima i ispljunite je u čašu sa toplom vodom.

Provjeravajte vodu svakih 15 minuta u vremenu od 1 sata. Ako budete vidjeli tanke konce, lebdeći oblačak sa sitnim djelićima ili oblačak pljuvačke koja je potonula na dno čaše, onda imate problem sa kandidom.

Recite „STOP“ svrabežu, obilnom bijelom pranju i neobjašnjivoj želji za slatkom.

Specijalni bonus: Potpuni jelovnik i preporuke o ishrani da se kandida više NIKADA ne vrati.

Reagujte sada i prestanite se patiti

P.S. Ne brkajte sa jeftinim proizvodima nepoznate kvalitete i bez garancije povrata novca. Znamo svoj proizvod i zato smo 100% uvjereni da ćete biti zadovoljni ili ćemo Vam u potpunosti vratiti novac, ako ne budete zadovoljni u bilo kojem smislu. (Dr Gabriels)
 

Eliminator Gljivica Kandide

Pakovanje: 250 ml
Cijena: 24 KM

Privatna poruka
Kontakt telefon
Kontaktirajte prodavača