...

Cijena

30 KM

Lokacija

Mostar

Stanje

Novo

Objavljeno

Prije 331 dana

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal
Dostava putem pošte je dostupna za ovaj artikal

Detaljani opis


Preparat za Imunitet

Dr Gabriels Immuno Power je najbolji preparat za prirodno jačanje i podizanje imuniteta. Poboljšajte svoj organizam, otklonite od sebe podložnost prehladama, alergijama i virusima, dobijte snagu i otpornost. Imajte više životne energije, prirodnu sposobnost da se odbranite od bilo koje vrste gripe, snažan imuni sistem i dobro zdravlje umjesto da stalno budete bolesni. Ovo je proizvod za vaše prirodno zdravlje i ljepotu. Garancija zadovoljstva. Garancija kvalitete. Garancija povrata novca. Dostava poštom na adresu.

Razvijte neprobojan imunitet u roku od 30 dana
uz pomoć ovog prirodnog preparata…

Najbolji Prirodni Lijek Preparat Jačanje Imuniteta Kako Ojačati Imunitet Dr GabrielsNajbolji Prirodni Lijek Preparat Jačanje Imuniteta Kako Ojačati Imunitet Dr GabrielsNajbolji Prirodni Lijek Preparat Jačanje Imuniteta Kako Ojačati Imunitet Dr Gabriels

Da li imate ove simptome oslabljenog imunog sistema:
• Lahko se prehladite ili “zaradite” viruse
• Osjećate se nevoljno i umorno većinu svoga vremena
• Stalno ste bolesni
• Osjećate slabost usljed hemoterapije ili zračenja pri tretiranju raka
• Imate nebrojene alergije
• Ranama treba dugo da zarastu

Kako ojačati imunitet? Prirodni lijek, preparat, sirup, tablete, čaj, napitak, biljke, pripravci i sredstva za prirodno jačanje i podizanje imuniteta… želite li jednostavno rješenje?

Garancija povrata novca
Ako ne budete zadovoljni sa rezultatima, ako ne budete imali koristi ili Vam bude gubljenje vremena, u potpunosti ćemo Vam vratiti Vaš novac i zahvaliti Vam se što ste nam dovoljno vjerovali da probate ovaj proizvod.

Ovo možete očekivati u roku od 30 dana redovne upotrebe:
• Sposobnost da se odbranite od bilo koje vrste gripe*
• Snažan imuni sistem i dobro zdravlje umjesto da stalno budete bolesni*
• Osjećaj da ste puni energije umjesto da se osjećate iscrpljeno i umorno*
• Olakšanje pri alergijama*
• Obnovljeni i ojačani imuni sistem poslije tretmana hemoterapije ili zračenja*
• Rane zarastaju mnogo brže, cirkulacija je poboljšana*

*Ove tvrdnje nisu evaluirane od EFSA. Ovaj proizvod nema karakter niti namjeru da dijagnozira, tretira, liječi ili preventira bilo koju bolest ili stanje.

Molimo budite u potpunosti uvjereni, ako Vi ili Vaš član porodice ne budete imali koristi od našeg proizvoda, da možete BILO KADA zatražiti puni povrat novca! Da, garancija vrijedi i u slučaju da ste u potpunosti iskoristili sadržaj pakovanja – jer kako bi drugačije saznali da li proizvod djeluje ili ne?!

Šta mi možemo a šta ne možemo uraditi?

Ako hoćete da dobijete instantno rješenje za gripu ili da ponovo uspostavite svoj imuni sistem preko noći, onda ovo nije za vas.

Ali, ako vjerujete da je najbolje imati snažan imuni sistem, koji se može razviti uzimanjem ovog ukusnog i jednostavnog prirodnog koncentriranog prehrambenog proizvoda u roku od par sedmica, onda mi dopustite da Vam predstavim jedan od najjačih prirodnih pojačivača imunog sistema…

Više o tome kasnije, ali prvo, šta su simptomi i uzročnici oslabljenog imunog sistema?

Česti problemi koji se javljaju radi Slabog Imunog Sistema – Kojeg od ovih bi se Vi željeli riješiti?
Hronične upale i temperature, anoreksija, hronični proliv (proljev), gubitak težine, otečeni limfni čvorovi, hronični umor, ili simptomi ozbiljnih infekcija: upala pluća, meningitis, encefalitis (upala mozga)…

Šta bi svako trebao znati o svom imunom sistemu?

Vaš imuni sistem je ono što Vam pomaže da se borite protiv bakterija, virusa i raka.
I stari i mladi imaju slab imuni sistem (ali zbog potpuno različitih razloga). Današnja moderna kultura podrazumijeva mnoga putovanja širom Zemlje. U svakom gradu ćete naići na ljude koji su se upravo vratili sa dalekog putovanja, i naravno sa sobom su donijeli „sitne nepoželjne putnike“ – klice (mikrobe), koji mogu zaraziti druge ljude. Ako mislite da je jedini način da izbjegnete zarazu to da se zaključate pod “stakleno zvono” i živite u kliničkim uvjetima higijene bez fizičkog doticaja sa ljudima, onda ne znate da je jedini i najjednostavniji način kako izbjeći moderne zdravstvene opasnosti, kao što je svinjska gripa, razviti jak imuni sistem, kojeg Vaše tijelo treba jakog da se bori u slučaju potrebe.

Ko je kriv što ste često bolesni?
• Stres –  Broj 1 uzročnik slabljenja Vašeg imunog sistema
Direktna veza između slabljenja imunog sistema i stresa je i naučno dokazana.
• Nedostatak Hranjivih Tvari u Tijelu – dobro poznati uzrok za nepravilan rad imunog sistema.
Svi sastojci koji se nalaze u Dr Gabriels Immuno Power nisu zamjena za uravnoteženu prehranu, ali smo zato prepoznali da naša ishrana nije ono što bi trebala biti u ovome modernom dobu. Da li volite jesti slatkiše? Uživate u kafi 2 ili više puta dnevno? Alkohol? Cigarete? Sve su ovo faktori koji doprinose slabljenju Vašeg imunog sistema.

Kvalitetni sastojci i formula eksperta

Dr Gabriels Immuno Power je specijalno formulisan od doktora Narodne Medicine, Dr Gabriel-a, koji je Sedma Generacija Herbalista u svojoj porodici, sa 30 godina iskustva.

Jedan od sastojaka – Propolis, poznat je kao najmoćniji ubica bakterija i virusa, jači je nego bilo koji poznati antibiotik. Propolis pojačava u tijelu prirodne mehanizme borbe protiv bakterija i virusa. Zatim tu je i Pčelinji Polen, sa svih svojih 8 esencijalnih amino kiselina, koje tijelo samo ne može proizvesti, nego se moraju unositi putem ishrane, pa se zato i zovu esencijalne. Na vrhu ovih sastojaka je i Kralj sve prirodne hrane: Matična Mliječ, prava Super Hrana koja je puna hranljivih materija i sastojaka koji izuzetno pojačavaju imuni sistem. Ona je idealna za svakoga ko se oporavlja od bilo koje bolesti, operacije ili medicinskog tretmana, kao npr hemoterapije, koja Vas čini slabim.

Zamislite sebe da:
• Puni samopouzdanja idete među ljude bez straha da ćete uhvatiti gripu
• Ste jaki i otporni na zimske prehlade i bolesti iako su Vaši prijatelji pali na postelju
• Ne morate brinuti da li će Vaše Dijete uhvatiti neku opasnu bakteriju u školi
• Imate snažan imuni sistem i ubrzano se oporavljate poslije operacije
• Ste bez brige, jer ste izgradili svoj imuni sistem poslije hemoterapije ili zračenja…i SVE to za feninge dnevno!

Zvuči Vam predobro? Onda nemojte rizikovati. Ako ne budete oduševljeni u bilo kojem smislu, npr ne vidite vidljivo poboljšanje kao što smo spomenuli, vratićemo Vam 100%-tni iznos Vašeg novca, bez gnjavaže i ispitivanja.

Ne rizikujete ni jednog feninga, jer 100% garancija povrata novca važi i ako ste u potpunosti iskoristili sadržaj pakovanja. Rizik je u potpunosti na nama.

Dr Gabriels Immuno Power sadrži jaku koncentraciju matične mliječi i mnogo pčelinjeg polena u bazi višestruko nagrađivanog meda i mnogo dodatnih grama propolisa po svakom pakovanju. Zaštitite sebe i svoju djecu sa jakim imunim sistemom protiv poznatih i nepoznatih prijetnji.

Upotrebom ovog proizvoda brzo ćete otkloniti znakove tegoba. Poboljšanje stanja se osjeti odmah čim se proizvod počne koristiti.

P.S. Ne brkajte sa jeftinim proizvodima nepoznate kvalitete i bez garancije povrata novca. Znamo svoj proizvod i zato smo 100% uvjereni da ćete biti zadovoljni ili ćemo Vam u potpunosti vratiti novac, ako ne budete zadovoljni u bilo kojem smislu.
 

Immuno Power – Preparat za Imunitet

Pakovanje: 300 grama
Cijena: 30 KM

Privatna poruka
Kontakt telefon
Kontaktirajte prodavača