...

Cijena

25 KM

Lokacija

Mostar

Stanje

Novo

Objavljeno

Prije 331 dana

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal
Dostava se vrši po dogovoru sa prodavcem

Detaljani opis


Preparat za Bolju Krv

Dr Gabriels Snažna Krv je najbolji prirodni preparat za brzo, kvalitetno i dugotrajno popravljanje krvne slike. Odličan je u svakoj situaciji kada je potrebno da se aktivno poradi na popravljanju zdravstvenog stanja. Ovaj preparat protiv anemije brzo poboljšava krv, a namijenjen je ljudima koji imaju slabu krvnu sliku, lošu ishranu, osjećaju slabost i manjak energije. Odličan je za popravljanje i podizanje imuniteta. Ovo je vrhunski proizvod za vaše prirodno zdravlje i ljepotu. Garancija zadovoljstva. Garancija kvalitete. Garancija povrata novca. Dostava poštom na adresu.

Popravite krvnu sliku za samo 15 dana
uz pomoć ovog prirodnog preparata…

Prirodni Preparat za Popravljanje Krvi Snažna Krv Dr Gabriels Anemija Imunitet Krvna SlikaPrirodni Preparat za Popravljanje Krvi Snažna Krv Dr Gabriels Anemija Imunitet Krvna SlikaPrirodni Preparat za Popravljanje Krvi Snažna Krv Dr Gabriels Anemija Imunitet Krvna Slika

Prirodni preparat Snažna Krv napravljen je na bazi visoko hranljivih sjemenki marelice (vitamin B17), badema, oraha, bundeve i lješnjaka, te nevena i pčelinjih proizvoda. Svaki od ovih sastojaka pojedinačno je odličan prirodni dodatak ishrani koji brzo i efikasno popravlja zdravstveno stanje, a u ovakvoj kombinaciji, kada su svi sastojci pomiješani zajedno, oni prave sinergiju i čine pravi eliksir za brzo popravljanje krvne slike, podizanje imuniteta i poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja.

Upotrebom ovog proizvoda brzo ćete otkloniti sve znakove anemije, popravićete svoju krv, imaćete dosta jači imunitet i puno više životne energije. Poboljšanje stanja se osjeti odmah čim se proizvod počne koristiti.

Sastojci: med, vitamin C, propolis, polen, cimet, neven, đumbir, sjemenke marelice, sjemenke badema, sjemenke oraha, sjemenke bundeve, lješnjak.

Garancija povrata novca
Ne brkajte sa jeftinim proizvodima nepoznate kvalitete i bez garancije povrata novca. Znamo svoj proizvod i zato smo 100% uvjereni da ćete biti zadovoljni ili ćemo Vam u potpunosti vratiti novac, ako ne budete zadovoljni u bilo kojem smislu. (Dr Gabriels)
 

Snažna Krv

Pakovanje: 260 ml
Cijena: 25 KM


PORUČITE DR GABRIEL'S SNAŽNA KRV PO PROMOTIVNOJ CIJENI OD 25 KM Narudžbe on line

NAPOMENA: U mail-u narudžbe pored adrese stanovanja navesti i kontakt telefon.

Sve narudžbe pisati na navedeni mail.

Poštarina iznosi 6 KM (plaća se prilikom preuzimanja proizvoda).Dostava i povrat 
Dostavu proizvoda koje ste kupili obavljaju brze pošte ili državna pošta, koje u saradnji sa našom kompanijom garantuju kvalitetnu i efikasnu dostavu pošiljke. 

Zbog što kvalitetnije dostave, dostavljačkoj kući će biti dostupni: Vaše ime, Vaša adresa i broj telefona da Vas mogu kontaktirati i dopremiti Vam proizvod/proizvode koje ste naručili. 

Dostava pošiljke se vrši na adresu koju je kupac naveo u mailu narudžbe. Pri preuzimanju pošiljke kupac je dužan provjeriti sadržaj. U slučaju oštećenja artikl se reklamira dostavljaču koji vrši dostavu.
Naručene proizvode plaćate po pouzeću pošiljke, dakle , kada Vam dostavna kuća dostavi pošiljku koju ste naručili.

Privatna poruka
Kontakt telefon
Kontaktirajte prodavača