...

Cijena

33 KM

Lokacija

Mostar

Stanje

Novo

Objavljeno

Prije 331 dana

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal
Dostava putem pošte je dostupna za ovaj artikal

Detaljani opis


Preparat za Prostatu

Dr Gabriels Prostate Power je najbolji prirodni preparat za rješavanje svih poznatih tegoba sa prostatom. Dobijte najbolju moguću zaštitu za svoju prostatu. Ispraznite mokraćni mjehur u potpunosti, svaki put. Imajte jači mlaz pri mokrenju, te pojačanu seksualnu želju i sposobnost. Prestanite brinuti o nastajanju raka postate. Ovo je vrhunski proizvod za vaše prirodno zdravlje i ljepotu. Garancija zadovoljstva. Garancija kvalitete. Garancija povrata novca. Dostava poštom na adresu.

Prestanite brinuti o svojoj prostati
uz pomoć ovog prirodnog preparata…

Prirodni Preparat Lijek za Prostatu Dr Gabriels Često Mokrenje Povećana Prostata ImpotencijaPrirodni Preparat Lijek za Prostatu Dr Gabriels Često Mokrenje Uvećana Prostata ImpotencijaPrirodni Preparat Lijek za Prostatu Dr Gabriels Često Mokrenje Povećana Prostata Impotencija

Stop čestom i isprekidanom mokrenju koje Vas stalno tjera u WC.
Riješite se stalnih noćnih buđenja i napokon ispraznite svoj mjehur u jednom mlazu.

Da li ste se ikada našli u situaciji da:
• Stojite ispred WC šolje a ništa se ne dešava
• Isprekidano mokrite i da nikako ne uspijevate isprazniti svoj mjehur do kraja
• Imate slab mlaz koji počne pa stane
• Morate ustajati iz kreveta 3 ili više puta po noći

Ako ste se našli u jednoj od ovih situacija…

Muči Vas učestalo (često,bolno) mokrenje, povećana (uvećana,proširena,tvrda) prostata, impotencija? Prepoznajte simptome na vrijeme i spriječite karcinom prostate.

Garancija povrata novca
Ako ne budete zadovoljni sa rezultatima, ako ne budete imali koristi ili Vam bude gubljenje vremena, u potpunosti ćemo Vam vratiti Vaš novac i zahvaliti Vam se što ste nam dovoljno vjerovali da probate ovaj proizvod.

Ovo možete očekivati u roku od 10-14 dana redovne upotrebe:
• Prestanak čestim posjetama WC-u*
• Miran san u jednom “komadu”, bez ustajanja radi potrebe mokrenja*
• Potpuno pražnjenje mokraćnog mjehura sa jačim mlazom pri svakoj posjeti toaletu*
• Dobijanje najbolje zaštite za prostatu za godine koje dolaze*
• Povećanje seksualne želje i sposobnosti*

*Ove tvrdnje nisu evaluirane od EFSA. Ovaj proizvod nema karakter niti namjeru da dijagnozira, tretira, liječi ili preventira bilo koju bolest ili stanje.

U potpunosti razumijemo da ovi “muški problemi” nisu tema za obični razgovor uz šoljicu kafe sa Vašim prijateljima. Ali, to nije razlog da bi bilo ko trebao patiti u tišini! Veliki broj naših klijenata kupuje ovaj proizvod za neku im voljenu osobu ili za člana njihove familije, koji je previše stidan da zatraži pomoć. Stoga, dopustite mi da Vam ponovim garanciju u potpunu povjerljivost i tajnost naše usluge – našem osoblju smo u potpunosti zabranili da Vas pitaju BILO KOJE PITANJE vezano za dotični problem i u potpunosti Vam garantujemo da ako Vi, ili Vaš član familije, ne budete imali koristi od našeg proizvoda, da ćete u potpunosti dobiti nazad svoj novac, do zadnjeg feninga, BILO KADA da zatražite povrat novca, 100% bez gnjavaže i pitanja!

Tipični problemi uvećane prostate mogu:
• Biti rani znak za nastanak raka
• Dovesti do potpunog zastoja u mokrenju
• Dovesti do neugodnog osjećaja napetosti i bola u donjem dijelu stomaka
• Učiniti Vaš život noćnom morom

“Čuo sam mnoge priče, da muškarci ustaju i 4,5,6 puta po noći, da bi samo stajali pred šoljom i čekali… A opet većina nas čvrstih muškaraca ne čini ništa u vezi toga…”

Potpuno je razumljivo da je zdravlje prostate briga broj 1 muškarcima iznad 40 godina starosti. Ako su se već javili simptomi uvećane prostate, njihovo zanemarivanje nije opcija, jer to može biti signal vrlo ozbiljnijeg stanja koje predstoji – raka prostate.

Ali – postoje ohrabrujuće vijesti: Otkriće potpuno prirodnih supstanci koje vraćaju zdravlje prostati i koje je potvrdila i službena znanost. Ova alternativa u tretiranju prostate promovira normalnu veličinu prostate, zdravo i olakšano mokrenje, poboljšanje seksualnog života.

Možda će Vam zvučati kao iznenađenje, ali iste supstance koje pčele sakupljaju i prerađuju za svoje umnožavanje – Pčelinji Polen i Matična Mliječ – Vam mogu pomoći da mokrite sa više snage i moći (ovaj polen je prirodno procesiran iz cvijeća i potpuno je drugačiji od stvari koje Vam izazivaju alergiju).

Polen je “sjeme” cvijeća koje mu omogućava da se razmnožava. Ono što možda niste znali je da je krcato vitaminima, mineralima, antioksidantima, nezasićenim masnoćama, enzimima i još mnogo toga. U stvari, polen je kompletnija hrana čak i od mlijeka, jer sadrži i željezo. Polen je “super-hrana” za pčele ali i za Vašu prostatu.

Matična mliječ (Royal Jelly) omogućuje pčelinjoj kraljici, matici, da živi čak 40-50 puta duže nego normalne pčele sa svim seksualnim i reproduktivnim sposobnostima.

Upravo ove dvije super-hranljive supstance, Pčelinji Polen i Matična Mliječ čine glavne sastojke u “Čudu za Prostatu”, Dr Gabriels Prostate Power-u, koji sadrži punih 5 grama Matične Mliječi i 20% Pčelinjeg Polena u ukupnoj masi proizvoda.

Upravo zbog Matične Mliječi i Polena, Prostate Power uspješno vraća zdravlje Vašoj prostati kroz djelovanje na hormon zvani DHT, koji je “glavni krivac” za Vaš problem, jer signalizira prostati da raste. Pored toga, još se nakuplja i u tkivu prostate, te time izaziva probleme koje osjetite.

Snažni antioksidansi i supstance u Dr Gabriels Prostate Power-u usporavaju proizvodnju viška DHT hormona i time reduciraju natečenost prostate, poboljšavaju mlaz mokraće, te dovode do potpunog nestanka neugodnih simptoma, kao što su često mokrenje, nemogućnost potpunog pražnjenja mjehura…. Navedene koristi od polena i matične mliječi su dokazane od strane japanskih istraživača.

I zato jednostavno ima smisla, ako uzimate NAJPOTPUNIJU HRANU koju možemo pronaći u prirodi, a koja se nalazi u velikim količinama u Dr Gabriels Prostate Power-u, da će Vaša direktna korist biti:
• Prestanak brige o prostati i nastajanju raka
• Prestanak noćnim posjetama toaletu i san u “komadu” kroz čitavu noć
• Pražnjenje Vašeg mjehura u potpunosti
• Jači mlaz pri mokrenju
• Dobijanje najbolje moguće zaštite za svoju prostatu za godine koje dolaze
• Povećanje seksualne želje

Sa druge strane, ako budete predugo čekali u pružanju potpore svojoj prostati, izlažete se riziku da završite u čekaonici Vašeg lokalnog urologa ili čak specijaliste za rak! I ništa dobro nikada neće izaći iz toga…

Zamislite da:
• Gledate dobru utakmicu ili film, u komadu…bez da morate žuriti u muški toalet..
• Nema start-stop-start-stop
• Ulazite u restoran bez da odmah tražite gdje je toalet
• Odlazite u krevet znajući da nećete trebati ustajati 5 puta u toku noći, da bi samo stajali ispred šolje čekajući da se nešto desi
• Uspijevate isprazniti svoj mjehur u potpunosti, pri svakoj posjeti toaletu
• Uopšte ne morate brinuti o nastajanju raka…i sve to možete dobiti za feninge dnevno

Zvuči Vam predobro? Onda nemojte rizikovati. Ako ne budete oduševljeni sa rezultatima u bilo kojem smislu, na primjer ne vidite vidljivo poboljšanje kao što smo ranije spomenuli, vratićemo Vam 100%-tni iznos Vašeg novca, bez gnjavaže i ispitivanja, uz potpunu garanciju diskrecije i tajnosti Vaših podataka.

Upotrebom ovog proizvoda brzo ćete otkloniti sve znakove tegoba vezanih za prostatu. Poboljšanje stanja se osjeti odmah čim se proizvod počne koristiti.

P.S. Ne brkajte sa jeftinim proizvodima nepoznate kvalitete i bez garancije povrata novca. Znamo svoj proizvod i zato smo 100% uvjereni da ćete biti zadovoljni ili ćemo Vam u potpunosti vratiti novac, ako ne budete zadovoljni u bilo kojem smislu. (Dr Gabriels)
 

Prostate Power

Pakovanje: 300 grama
Cijena: 33 KM

Privatna poruka
Kontakt telefon
Kontaktirajte prodavača