...

Cijena

35 KM

Lokacija

Mostar

Stanje

Novo

Objavljeno

Prije 331 dana

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal
Dostava putem pošte je dostupna za ovaj artikal

Detaljani opis


Preparat za Potenciju

Dr Gabriels Pčelinja Vijagra je najbolji prirodni afrodizijak, preparat za potenciju i erekciju, imunitet i zdravlje općenito. Ovo je potpuno prirodan proizvod, sa kojim muškarac može znatno poboljšati svoje seksualne sposobnosti. Pčelinja vijagra za vaše prirodno zdravlje i ljepotu. Garancija zadovoljstva. Garancija kvalitete. Garancija povrata novca. Dostava poštom na adresu.

Popravite svoj seksualni život i samopouzdanje
uz pomoć ovog prirodnog preparata…

Prirodna Pčelinja Vijagra Dr Gabriels Potencija Erekcija Povećanje Penisa AfrodizijakPrirodna Pčelinja Vijagra Dr Gabriels Potencija Erekcija Povećanje Penisa AfrodizijakPrirodna Pčelinja Vijagra Dr Gabriels Potencija Erekcija Povećanje Penisa Afrodizijak

Da li se ovo odnosi na Vas ili na Vama neku voljenu osobu:
• Konstantno ste depresivni zbog nedovoljne “izvedbe” u krevetu..
• Imate “potrebu”, ali nemate dovoljno snage za podršku..
• Želite “nešto” da radite ali Vam fali energije..
• Čuli ste za razne proizvode za potenciju, ali ne želite da ih koristite zbog njihove štetnosti za organizam..
• Imate osjećaj da Vam je život gotov i da ste spremni za “odlagalište smeća”..
• Previše osjećate stid da se bilo kome povjerite o svom intimnom problemu..

Ako je tako, onda imamo dobre vijesti za Vas!

Garancija povrata novca
Ako ne budete zadovoljni sa rezultatima, ako ne budete imali koristi ili Vam bude gubljenje vremena, u potpunosti ćemo Vam vratiti Vaš novac i zahvaliti Vam se što ste nam dovoljno vjerovali da probate ovaj proizvod.

Ovo možete očekivati nakon nekoliko dana redovne upotrebe:
• Postaćete ponovo muško – na Vaš zahtjev *
• Vraćanje samopouzdanja nakon toliko vremena
• Bićete ponovno ponosni na sebe
• Postaćete aktivni opet, sa znanjem da Vas energija više neće iznevjeriti *

Dr Gabriels Pčelinja Vijagra je namijenjena svima koji su već aktivni u krevetu i kojima treba “nešto” za duži užitak i više energije. Za starije ljude koji nisu odustali od seksualnog života, za ljude sa seksualnom disfunkcijom kao i za zdrave i mlade ljude koji žele popraviti svoje seksualne performanse.

Lična garancija Dr Gabriela
Lično Vam garantujem da ćete biti zadovoljni sa Pčelinjom Vijagrom, a u slučaju da iz bilo kojeg razloga ne bude ispunila Vaša očekivanja, jednostavno nas nazovite za 100%-tni povrat novca.

U potpunosti razumijemo Vašu potrebu za diskrecijom i tajnošću koji su garantovani pri nabavci našeg proizvoda, ili malo vjerovatnom povratu novca. Sve što tražimo je da probate Pčelinju Vijagru barem 10 dana prije nego donesete konačni sud. Garancija vrijedi od prve minute kada kupite, sve do zadnje potrošene kašike Pčelinje Vijagre… Jednostavno nazovite našeg agenta BILO KADA i sa POTPUNOM DISKRECIJOM i TAJNOŠĆU ćemo Vam vratiti Vaš novac, bez sramoćenja ili gnjavaže. Uistinu, rizik za Vas ne postoji!

Iz razloga što koristimo samo najkvalitetnije sastojke, u potpunosti smo sigurni da će Pčelinja Vijagra uraditi “svoj dio posla”. I pošto sadrži samo čiste i prirodne sastojke, nema nikakvih nuspojava. Zato, nabavite ovaj proizvod opušteno i sa potpunim povjerenjem.

Vratite nazad svoju Muškost, kao 20-to godišnjak pun testosterona

Naučnici nam kažu da nivo naših seksualnih hormona počinje opadati kada navršimo 40-tu godinu starosti i da zbog toga muškarci pate od problema sa “izvedbom” u krevetu. U dalekoj prošlosti, Kineski Carevi su imali neobično veliku seksualnu snagu čak i u svojim 50-tim i 60-tim godinama života, a najbolji dokaz je veliki broj ljubavnica koje su imali, kao i veliki broj djece. Nekako su uspjeli da riješe problem sa “muškom izvedbom”. Kako? Doći ćemo na tu temu za minutu, a prije toga pročitajte da li je ovo relevantno za Vas ili za nekoga koga poznajete…

Obični srednjovječni muškarci nažalost često puta odlučuju patiti u tišini. Previše ih je stid da pričaju o svom stanju čak i sa svojim doktorom a kamoli da odu u lokalnu apoteku i da pogledaju šta tamo ima u ponudi. Uzimanje lijekova sa crnog tržišta, uključujući i poznatu “plavu tabletu” je prevara sa velikim opasnostima. Svake godine stotine pacijenata umre od srčanog udara ili oslijepe – to je informacija koju proizvođači lijekova ne žele da ikada saznate. Rastući problem sa impotencijom u srednjim godinama izaziva sve veće frustracije svakog dana. Sama pomisao kako ste nekada bili “aktivni” i snažni Vas baca u depresiju, i to ne samo Vas nego i Vašu drugu nezadovoljnu polovicu.

Otkriće do kojeg su došli domišljati Kinezi je bio način kako sakupiti tajni sastojak koji omogućuje pčelinjoj kraljici da živi 50 puta duže nego normalne pčele i u isto vrijeme da ima fantastične reproduktivne sposobnosti sve do kraja svog života.

U to vrijeme, samo je Car imao pristup ovom tajnom napitku, koji ga je držao mladim i “aktivnim” i u njegovim dubokim godinama života. Toliko je bilo teško i skupo sakupiti čudnovatu kraljičinu supstancu, da je samo Car bio u mogućnosti da si to priušti, čime je i opravdano dobila naziv “Carski žele” (Royal Jelly – Matična Mliječ) i bila je glavni sastojak njegovog “eliksira za potenciju”. I upravo zato smo mi stavili masivnu količinu svježe matične mliječi u svako pakovanje Pčelinje Vijagre. Ako Vam se to čini nedovoljno, dodatno smo stavili i masivnu količinu pčelinjeg polena – polen je cvijetna supstanca, sastavljena većinom od proteina, a krcata je i vitaminima i mineralima koji je čine jednom od najbolje čuvanih tajni majke prirode za vitalnost i “mušku snagu”. Polen je jedna od onih ekstremno rijetkih supstanci koja sadrži svih 8 esencijalnih amino kiselina – ove kiseline se zovu esencijalne iz razloga što ne mogu biti proizvedene u tijelu, nego se u tijelo unose kroz hranu.

Prestanite se brinuti,
Sa Pčelinjom Vijagrom Vaše najbolje “izvedbe” u krevetu tek dolaze

Kako Pčelinja Vijagra djeluje?
Sada, zahvaljujući nauci i tehnologiji, kao i detaljnom razumijevanju načina na koji jedan pčelinjak radi, ne morate imati duboki džep kao Car da bi ponovo postali divlji u krevetu! Sve što od Vas tražimo jeste da date nekoliko dana Dr Gabriels Pčelinjoj Vijagri da odradi svoj dio posla.

Prije svega napomena da Pčelinja Vijagra nema nikakve veze sa poznatom plavom farmaceutskom tabletom koju proizvodi Pfizer. Pčelinja Vijagra je sastavljena na temelju drevne Kineske formule za potentnost i dugovječnost i sadrži samo prirodne supstance, bez kontra efekata. I dok je poznata plava tableta **** odgovorna za smrt par hiljada ljudi, Pčelinja Vijagra je u potpunosti sigurna za uzimanje.

I kao što je već rečeno, dok nauka vrlo uspješno objašnjava šta je problem sa potencijom, sa druge strane su u nemogućnosti da nađu efikasno rješenje za problem impotencije i seksualnih problema za muškarce u srednjim godinama. Šta je dobro poznato, je da vrijednost testosterona opada, a vrijednost estrogena rapidno raste. Da, to je isti hormon povezan sa “periodom” u žena. I ono malo testosterona što je ostalo, se pretvara u DHT hormon, i time “pljačka” Vašu “mušku snagu”.

Šta Pčelinji Polen radi je da blokira pretvaranje testosterona, pa time ostavlja više hormona koji Muškarca čini Muškarcem. Matična Mliječ sadrži toliki broj supstanci, da ih je ovdje nemoguće nabrojati a koje i dan danas predstavljaju zagonetku za nauku, kako uspijevaju tako efikasno povećati proizvodnju sjemena i povećati protok krvi u “važnim područjima”. Sveukupni efekt je “izvedba u krevetu” kao nikada ranije!

U potpunosti razumijemo da ovi “muški problemi” nisu tema za obični razgovor uz šoljicu kafe sa Vašim prijateljima. Ali, to nije razlog da bi bilo ko trebao patiti u tišini. Veliki broj naših klijenata kupuje ovaj proizvod za neku im voljenu osobu ili za člana njihove familije, koji je previše stidan da zatraži pomoć. Zato, dopustite mi da Vas lično uvjerim u potpunu povjerljivost i tajnost vršenja usluge sa nama – našim agentima smo u potpunosti zabranili da Vas pitaju BILO KOJE PITANJE vezano za problem. Zato budite u potpunosti sigurni da ako Vi ili Vaš član familije ne budete imali koristi od našeg proizvoda, da ćete u potpunosti dobiti nazad svoj novac, do zadnjeg KM, BILO KADA da zatražite povrat novca, i sve to bez pitanja! Da, i u slučaju da ste iskoristili sav sadržaj teglice – jer ne možete ni znati da li djeluje osim ako ga u potpunosti ne upotrijebite!!!

Nabavite ovaj proizvod sa potpunim povjerenjem, jer ne rizikujete niti jednog feninga i u slučaju da niste zadovoljni na bilo koji način, pa čak i ako Vam se ne svidi ukus Pčelinje Vijagre, bit će Vam udovoljeno garanciji!

Samo zamislite sebe da:
• Ste “efikasni” u krevetu kao u svojim 20-tima, i znate da Vas Vaša „snaga“ neće iznevjeriti
• Ste ponovno postali Muškarac – i to svaki put na Vaš zahtjev!
• Zračite od samopouzdanja
• Gdje god da dođete imate veliki osmijeh na licu

Zvuči Vam predobro? Ako se ne budete osjećali kao potpuno novi Muškarac nakon uzimanja Dr Gabriels Pčelinje Vijagre, ako se ne budete osjećali puni energije kao u svojoj mladosti, onda nas jednostavno nazovite za potpuni povrat novca. Garantujemo Vam potpunu diskreciju i tajnost, kao što garantujemo i za bilo kojeg drugog našeg klijenta.

Postanite Muškarac Ponovno – na Vaš Zahtjev ODMAH SADA
Reagujte odmah i vratite svoju Muškost

P.S. Ne brkajte sa jeftinijim proizvodima koji imaju zanemarivo malu količinu matične mliječi i sićušne količine pčelinjeg polena. Dr Gabriels Pčelinja Vijagra sadrži veliku koncentraciju matične mliječi i mnogo pčelinjeg polena u bazi višestruko nagrađivanog meda. Upravo ovako jaka koncentracija nam daje puno povjerenje u efikasnost našeg proizvoda.
 

Pčelinja Vijagra

Pakovanje: 300 grama
Cijena: 35 KM

Narudžbe on line

NAPOMENA: U mail-u narudžbe pored adrese stanovanja navesti i kontakt telefon.

Sve narudžbe pisati na navedeni mail.

Poštarina iznosi 6 KM (plaća se prilikom preuzimanja proizvoda).Dostava i povrat 
Dostavu proizvoda koje ste kupili obavljaju brze pošte ili državna pošta, koje u saradnji sa našom kompanijom garantuju kvalitetnu i efikasnu dostavu pošiljke. 

Zbog što kvalitetnije dostave, dostavljačkoj kući će biti dostupni: Vaše ime, Vaša adresa i broj telefona da Vas mogu kontaktirati i dopremiti Vam proizvod/proizvode koje ste naručili. 

Dostava pošiljke se vrši na adresu koju je kupac naveo u mailu narudžbe. Pri preuzimanju pošiljke kupac je dužan provjeriti sadržaj. U slučaju oštećenja artikl se reklamira dostavljaču koji vrši dostavu.
Naručene proizvode plaćate po pouzeću pošiljke, dakle , kada Vam dostavna kuća dostavi pošiljku koju ste naručili.


ZA INFORMACIJE I NARUDŽBINE:


ekoducan@gmail.com


Privatna poruka
Kontakt telefon
Kontaktirajte prodavača