...

Cijena

16 KM

Lokacija

Mostar

Stanje

Novo

Objavljeno

Prije 331 dana

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal
Dostava putem pošte je dostupna za ovaj artikal

Detaljani opis


Ulje Nevena

Dr Gabriels ulje nevena je najbolje prirodno biljno ulje za tretiranje opekotina, ekcema, psorijaze i raznih gljivičnih oboljenja, te za smirivanje upalnih procesa u vaginalnom kanalu. Ulje nevena za vašu prirodnu ljepotu i zdravlje. Garancija zadovoljstva. Garancija kvalitete. Garancija povrata novca. Dostava poštom na adresu.

Riješite se kožnih gljivica, ekcema, opekotina i rana
sa ovim prirodnim preparatom…

Nevenovo Ulje Nevena Dr Gabriels za Opekotine,Psorijazu,Ekceme,Gljivična Oboljenja,Zacjeljivanje RanaNevenovo Ulje Nevena Dr Gabriels za Opekotine,Psorijazu,Ekceme,Gljivična Oboljenja,Zacjeljivanje RanaNevenovo Ulje Nevena Dr Gabriels za Opekotine,Psorijazu,Ekceme,Gljivična Oboljenja,Zacjeljivanje Rana

Ovo je za Vas ako trebate pomoć za:
• Tretiranje Psorijaze
• Tretiranje opekotina
• Brže zacijeljivanje rana
• Tretiranje Ekcema
• Tretiranje gljivičnih oboljenja kože
• Smirivanje upalnih procesa u vaginalnom kanalu

Upotrebom ovog proizvoda brzo ćete osjetiti olakšanje. Poboljšanje stanja se osjeti odmah čim se proizvod počne koristiti.

Garancija povrata novca
Ne brkajte sa jeftinim proizvodima nepoznate kvalitete i bez garancije povrata novca. Znamo svoj proizvod i zato smo 100% uvjereni da ćete biti zadovoljni ili ćemo Vam u potpunosti vratiti novac, ako ne budete zadovoljni u bilo kojem smislu. (Dr Gabriels)

Pakovanje: 50 ml
Cijena: 16 KM

ZA INFORMACIJE I NARUDŽBINE:

ekoducan@gmail.comNarudžbe on line

NAPOMENA: U mail-u narudžbe pored adrese stanovanja navesti i kontakt telefon.

Sve narudžbe pisati na navedeni mail.

Poštarina iznosi 6 KM (plaća se prilikom preuzimanja proizvoda).Dostava i povrat 
Dostavu proizvoda koje ste kupili obavljaju brze pošte ili državna pošta, koje u saradnji sa našom kompanijom garantuju kvalitetnu i efikasnu dostavu pošiljke. 

Zbog što kvalitetnije dostave, dostavljačkoj kući će biti dostupni: Vaše ime, Vaša adresa i broj telefona da Vas mogu kontaktirati i dopremiti Vam proizvod/proizvode koje ste naručili. 

Dostava pošiljke se vrši na adresu koju je kupac naveo u mailu narudžbe. Pri preuzimanju pošiljke kupac je dužan provjeriti sadržaj. U slučaju oštećenja artikl se reklamira dostavljaču koji vrši dostavu.
Naručene proizvode plaćate po pouzeću pošiljke, dakle , kada Vam dostavna kuća dostavi pošiljku koju ste naručili.

Privatna poruka
Kontakt telefon
Kontaktirajte prodavača