...

Cijena

25 KM

Lokacija

Mostar

Stanje

Novo

Objavljeno

Prije 331 dana

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal
Dostava putem pošte je dostupna za ovaj artikal

Detaljani opis


Ulje Noćurka

Dr Gabriels ulje noćurka sa kantarionovim uljem je najbolji prirodni preparat za uklanjanje simptoma PMS-a, protiv bolova pri menstruaciji, za uklanjanje cisti na dojkama, tretiranje ekcema psorijaze i dermatitisa. Ulje noćurka za vašu prirodnu ljepotu i zdravlje. Garancija zadovoljstva. Garancija kvalitete. Garancija povrata novca. Dostava poštom na adresu.

Riješite se bolnih menstrualnih perioda i ostalih simptoma PMS-a
uz pomoć ovog klinički ispitanog prirodnog preparata…

Ulje Noćurka sa Kantarionovim Uljem Dr Gabriels - Psorijaza,Dermatitis,PMS,Ekcemi,CisteUlje Noćurka sa Kantarionovim Uljem Dr Gabriels - Psorijaza,Dermatitis,PMS,Ekcemi,Ciste

Ovo je za Vas, ako:
• Patite od simptoma PMS-a
• Imate bolove pri mensturaciji
• Imate ciste na dojkama

Ulje noćurka je bogato višestruko nezasićenim masnim kiselinama. Klinička ispitivanja su potvrdila njegovu učinkovitost kod PMS-a i menopauzalnih tegoba. Dobijeno je hladnim cijeđenjem sjemenki noćurka i dodatno pojačano uljem kantariona za brže djelovanje.

Upotrebom ovog proizvoda brzo ćete osjetiti olakšanje. Poboljšanje stanja se osjeti odmah čim se proizvod počne koristiti.

Garancija povrata novca
Ne brkajte sa jeftinim proizvodima nepoznate kvalitete i bez garancije povrata novca. Znamo svoj proizvod i zato smo 100% uvjereni da ćete biti zadovoljni ili ćemo Vam u potpunosti vratiti novac, ako ne budete zadovoljni u bilo kojem smislu. (Dr Gabriels)
 

Ulje Noćurka

Pakovanje: 100 ml
Cijena: 25 KM

Narudžbe on line

NAPOMENA: U mail-u narudžbe pored adrese stanovanja navesti i kontakt telefon.

Sve narudžbe pisati na navedeni mail.

Poštarina iznosi 6 KM (plaća se prilikom preuzimanja proizvoda).Dostava i povrat 
Dostavu proizvoda koje ste kupili obavljaju brze pošte ili državna pošta, koje u saradnji sa našom kompanijom garantuju kvalitetnu i efikasnu dostavu pošiljke. 

Zbog što kvalitetnije dostave, dostavljačkoj kući će biti dostupni: Vaše ime, Vaša adresa i broj telefona da Vas mogu kontaktirati i dopremiti Vam proizvod/proizvode koje ste naručili. 

Dostava pošiljke se vrši na adresu koju je kupac naveo u mailu narudžbe. Pri preuzimanju pošiljke kupac je dužan provjeriti sadržaj. U slučaju oštećenja artikl se reklamira dostavljaču koji vrši dostavu.
Naručene proizvode plaćate po pouzeću pošiljke, dakle , kada Vam dostavna kuća dostavi pošiljku koju ste naručili.


ZA INFORMACIJE I NARUDŽBINE:


ekoducan@gmail.com


Privatna poruka
Kontakt telefon
Kontaktirajte prodavača