...

Cijena

Po dogovoru

Lokacija

Mostar

Stanje

Novo

Objavljeno

Prije 841 dana

Korisnik ne želi zamjenu za ovaj artikal
Dostava se vrši po dogovoru sa prodavcem

Detaljani opis


Nudimo honorarno ili stalno zaposlenje osobama koje žele da se bave prodajom prirodnih ljekovitih proizvoda koji služe za poboljšanje zdravlja ljudi. Preparati su u potpunosti domaći proizvod, odnosno proizvod naše firme, svi su jako kvalitetni i za njima postoji velika potražnja. Oglas je namijenjen osobama kojima je potrebna dodatna zarada, sa mogućnošću ostvarivanja stalnog radnog odnosa.

Ako želite da postanete distributer naših proizvoda i nosilac pozitivnih promjena u kvaliteti života ljudi u Vašoj okolini, možete ostvariti i finansijsku korist za sebe. Obratite nam se putem emaila i predstavićemo Vam ovu poslovnu ponudu i saznaćete šta ona znači za Vaše zdravlje i vaš džep.

Ukratko o firmi
Firma postoji i posluje od 2006 godine i u ovom periodu smo imali jednu konstantnu, uspješnu uzlaznu putanju. U našem programu imamo u ponudi preko 50 preparata koji su visokokvalitetni i potpuno učinkoviti u svom domenu poboljšanja zdravlja i ljepote ljudi.
Jedna od garancija kvaliteta i uspješnosti je i 100%-tni povrat novca kupcima koji eventualno nisu zadovoljni našim proizvodima. Ovakvo nešto je rijetko poznato i gotovo da ne postoji u ovoj vrsti poslovanja.

Šta se traži od budućeg saradnika – kakav treba da bude?
Osoba treba biti dinamična, odgovorna, sklona timskom radu, da poznaje rad na računaru, da je pouzdana u izvršavanju zadataka.

 

Ali to nije jedini uslov!

 

Naš budući suradnik u prodaji naših preparata treba:
• da voli pomagati drugim ljudima,
• da osjeti zadovoljstvo kada preparat koji proda pomogne klijentu,
• da je fina i kulturna osoba koja će znati porazgovarati sa klijentom,
• da sasluša klijenta i ponudi mu rješenje za njegove zdravstvene probleme,
• da ima barem minimalnu dozu obrazovanosti (poželjno je da donekle poznaje ljudsku anatomiju i psihologiju).

Osim ovoga, budući saradnik također treba:
• imati želju za što većom zaradom (jer u našoj firmi zarada direktno zavisi od prodaje)
• imati želju za napredovanjem u karijeri (koje je moguće ostvariti jednim konstantnim zalaganjem i povećavanjem sopstvene zarade)
• imati strpljenja i postepeno napredovati u prodaji, te povećavanjem broja kupaca povećavati i sopstvenu zaradu.

Ovaj posao možete raditi honorarno, kao dodatak vašem postojećem budžetu (ako već radite), ali trebate imati na umu da ćete vremenom, laganim radom početi ostvarivati zavidne svote novca.
Svi oni koji misle da imaju smisla za ovaj posao, imaju visoku motivaciju za zaradom i želju da budu dio našeg uspješnog tima, mogu da nam se jave sa svim potrebnim podacima o sebi, prijašnjem zaposlenju, ili o poslu koji trenutno rade.

Znači ako želite da se bavite prodajom naših proizvoda, možete aplicirati za posao, pozicija agenta za prodaju. Sav posao je već dobro uhodan i građani BiH su jako dobro upoznati s našim proizvodima, jer firma uspješno posluje već godinama.

Ukoliko počnete raditi, vaš posao bi bio marketinški orjentisan. Dobili biste sav potreban materijal za reklamu (kataloge, letke, brošure) i onda sve što je potrebno jeste da ljude oko sebe upoznate s proizvodima naše firme. Kada neko od njih nešto naruči da kupi, vi pošaljete narudžbu u firmu, firma vam dostavi proizvode, vi ih uručite kupcima i naplatite. Vaša zarada je procenat 20% od svake prodaje. Tu su još i dodatni bonusi.

Znači, ništa ne ulažete, nemate nikakvih troškova niti investicija, nema ni vremenskih ni prostornih ograničenja za rad, možete raditi kad god želite i gdje god želite u BiH, vaše je samo da upoznajete ljude oko sebe s proizvodima naše firme. Svaki put kada neko nešto naruči, vi zarađujete 20% od cijene proizvoda.

Ako treba još nekih informacija, slobodno pitajte. Ako ste zainteresovani da aplicirate za posao, javite nam se. Ukoliko Vi lično niste zainteresovani, ali poznajete nekoga kome je posao potreban i želio bi da radi, slobodno mu proslijedite ovaj e-mail sa ponudom. 

Ako ste zainteresovani da postanete korisnik ovih preparata i dalje imate popust od 20% na cijene samom registracijom. Bez obzira da li postali distributer ili kupac, u svakom slučaju ste ostvarili popust od 20%. Hvala na interesovanju.

 

Vašu prijavu pošaljite na email : ekoducan@gmail.com
Privatna poruka
Kontakt telefon
Kontaktirajte prodavača