Lea

Lokacija : Bihać
Datum registracije : 31.07.2017
Kontakt telefon
O meni
.Bio je to slucajni ukras za kosu...Polako sam gradila svaki dio..Moji  mali projekti inspirirani su divljinom prirode i estetikom prošlih razdoblja. Romanticno i rustikalno..Koristim najfinije svilene flore i berbu ponude za stvaranje svakog komada s pažnjom za detaljima..Većina mojih kreacija nosi se tijekom važnih događaja, pa sam sve stavila u stvaranje komada koje su zamršene i dugotrajne. 
Nikada u mojim najluđim snovima nisam mislia da će moj put odvesti na život oblikovanja kapricioznih vjencica i ukrasa  za glavu.. Osjećam se sretnom što imam priliku biti kreativna i naravno da svakodnevno budem okružena cvjetovima... Za drugi dio mog rada, asesoara za djevojcice   mi je inspiracija kcerkica.Njoj sve dajem one ostale ukrase za glavu i krune i masnice sto izadu iz nase radionice..Ona je jedini moj moto i kritcar  ii netko tko me svakodnevno inspirirse!..Sa njom je uvjek smjeh..


Korisnik nije unio video zapis

Cvjetni rajf

Cijena

10.00 KM

Lokacija

Bihać

Stanje

Novo

Objavljeno

Prije 1053 dana

Cvjetni rajf

Cijena

15.00 KM

Lokacija

Bihać

Stanje

Novo

Objavljeno

Prije 1053 dana

Cvjetni vjencic

Cvjetni vjencic ukras na kosi ..moze se izraditi u svim bojama.Vjencic sa slike je namjenjen djevojkama i zenama..Od materijala koristeno cvjece ummjetno,glisfori,zica ..perle..

Cijena

20.00 KM

Lokacija

Bihać

Stanje

Novo

Objavljeno

Prije 1060 dana

Vjencici od cvjeca

Sitniji, krupniji, šareni, jednobojni, upadljivi ili ne, sa malo ili puno cvjeća, zelenila, grančica, dodataka… Na puštenoj kosi, vezanoj u rep, punđu, sa velom ili bez njega, da se slaže uz mladin buket ili neki drugi detalj… Sa trakom od satena, čipke i

Cijena

15.00 KM

Lokacija

Bihać

Stanje

Novo

Objavljeno

Prije 1078 dana

Korisnik trenutno nema završenih artikala
Korisnik trenutno nema upisanih dojmova